torsdag 20 december 2012

Nya väskmodellen.


Jag är på slutrakan med mina beställningar före jul och fick färdigt denna väska i början av veckan. Köparen ville specifikt ha en väska att gå med i Stockholms tunnelbana och därför skulle den vara knyck-säker. Jag fick en modell att gå efter och ett önskemål att hon kunde hålla hårt om den under armen. Färgönskemålen var blågröna toner. Jag är själv inne i en blå-fas och hittade detta tyg i mina gömmor som passade perfekt. Manchestern använde jag upp samt nertill så att väskan blev riktigt stabil.

I veckan fick jag även en trevlig julklapp i form av ett tyg av fina Emelie. Så jag sydde även en liten plånbok av det tyget till samma väskbeställning som en liten överrasknings-julklapp gömd i väskan. Apråpå Emelie så tycker jag att ni ska besöka hennes blogg En brokig blandning där hon just nu har 20 % avdrag på dom fina trädjuren av Gunnar Ander. Det är ett riktigt fint julklappstips!


2 kommentarer:

  1. Vad fin den är och nu kan du sälja in den här väskmodellen som "Stockholmsväskan" :)Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År :)Kram

    SvaraRadera