måndag 2 april 2012

Färgbomb i mumintyg.


Hur fånig får man bli egentligen med detta nörderi med mina mumintyger? Hur fånig som helst tycker jag. Måste bara få visa upp färgskalorna jag har hemma nu. Det rosa har jag suktat efter länge och nu har jag äntligen lyckats komma över en bit. Vilken lycka! Egentligen är jag ingen förespråkare av pasteller, men när det gäller mumin är det helt okej. ;)Jag vet att det åtminstone finns ännu i blått för det har jag i en babyfilt någonstans här hemma. Men just nu är den på rymmen och vill inte uppenbara sig. Upplys mig gärna om jag missat någon färg. Tyget hade jag även i rött, men till julen blev det ett sådant hysteriskt syende av just dessa klänningar att det gick och tog slut. Men tur är väl det, så man har något att vidare sukta efter. :)


4 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar hos mig - din blogg är ju också hur fin som helst! Och den där klänningen - så söt! Kan man beställa en?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, alltid skoj när man hittar ngn ny intressant blogg att följa. :) Klänningar kan man absolut beställa. Hör gärna av dig till min mail; nkallios@abo.fi

   Radera
 2. Fin klänning, hade jag haft en liten tös så hade den verkligen passat :)

  passar på att skriva en lite hälsning till alla bloggar vi följer

  Glad påsk!

  önskar herr och fru Ljunggren /Retroprylar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snälla ord. Glad påsk på er med! :)

   Radera