onsdag 8 februari 2012

Emalj, glas och plast.


När man är mammaledig (ledig är för övrigt inte ordet!), kan man passa på att gå på loppis inne i veckorna dagtid och slippa "riva, slita, dra"-stressen på helgerna när alla är ute samtidigt. Denna vecka har vi fyndat lite emalj i form av en bricka och en kryddburk med klöver på. Den sistnämnda är en favorit. Den mörkblå kannan med blommor på är jag inte helt säker på om det är nyproduktion eller om jag verkligen fick en pjäs i mint condition. Info mottages gärna. Glasburken med kork var också i väldigt fint skick.Plastfynden idag blev en pjäs till mamma, ett kakfat med kupa, och en pjäs till dottern, en liten kaffekokare som fungerar påriktigt! Den lilla kaffekokaren var i orginalförpackning. Så fin för en retroälskare med orange som en av sina favoritfärger.Sist men inte minst, ett gäng med dukar i papper/plast i orginalförpackningar. Kanske blir ett till inlägg om dessa i framtiden.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och flyga till Finland för att träffa nära och kära, fynda Marimekko, Riihimäen lasi och arabia, samt äta massa god veganmat!

So long!

7 kommentarer:

 1. Vilka fina fynd du gjort! Och jag bara älskar kaffebryggaren!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättesöt och definitivt värld 10 kr. :)

   Radera
 2. Jag ser en sak som jag måste byta till mig Mia. Den mjölkkanna med blommor på har min älskade farmor haft. Jag har tallriken och om du är intresserad så byter jag gärna mot tyg eller annat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag vet vilka härliga tyger du har så får jag verkligen ta mig en tänkare på det förslaget. :)

   Radera
 3. Fina fynd! Jag har en själv fyndat en likadan bricka =)

  SvaraRadera