torsdag 21 mars 2013

Butiken är öppnad!

Efter att ha hets-sytt som ett jehu för att hinna i mål med öppningen av butiken före bebisen, får jag äntligen presentera Onnishop som jag även länkat till via bloggen. Bjuder här på några bilder på innehållet men besök gärna sidan och titta runt på vad jag knåpat ihop.

Inför öppningen har jag även sytt ett gäng med börsar av Anna-Lena Emdéns underbara barntyger. Det tidigare såldes i ett huj men nu finns det åter några att välja mellan.

Välkomna till shoppen och titta runt i lugnan ro!

onsdag 13 mars 2013

Presenter och byten.


Jag sydde ihop lite presenter och byten förra veckan. Klänningen är en försenad julklapp till en liten Venla som väntat så tålamodigt och den lilla börsen är ett byte mot lite tyg. Hör och häpna så är den stora börsen något jag sytt till mig själv! Det händer inte ofta.torsdag 7 mars 2013

Vad händer?
Kväll ut och kväll in sitter jag och slipar på min hemsida samt syr börsar så det står härliga till. Har fått tag i många fina tyger som passar så fint till börsarna. Mitt mål är att öppna webb-butiken före den lille anländer så nu börjar det bli lite bråttom! Alla börsar på bilden kommer alltså att vara till salu snart!
söndag 3 mars 2013

Necessär i tyget Lycksalighetens ö.


Det roligaste med att sy är när man får arbeta med tyg man personligen älskar. Ett av dessa tyger är för mig Anna-Lena Emdéns Lycksalighetens ö. Arbetet blir ett sant nöje. En tös beställde en födelsedagspresent till sig själv och önskade sig en necessär i just detta tyg som jag lyckats sätta beslag på i nyskick. Arbetena blir så himla fina när man har prima tyg att jobba med. Denna necessärmodell hade jag tänkt mig att småpensionera, men modellen kom verkligen till sin rätt med slottet på framsidan. Slit den med hälsan Lina! :)