torsdag 7 mars 2013

Vad händer?
Kväll ut och kväll in sitter jag och slipar på min hemsida samt syr börsar så det står härliga till. Har fått tag i många fina tyger som passar så fint till börsarna. Mitt mål är att öppna webb-butiken före den lille anländer så nu börjar det bli lite bråttom! Alla börsar på bilden kommer alltså att vara till salu snart!
11 kommentarer:

 1. Schysst!!
  Jag måste tipsa fröken Perkele.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, eftersom jag är finne låter fröken Perkele som nån man ska akta sig för. Hoppas jag har fel! ;)

   Radera
 2. Jag snodde ihop en lite tygpåse med dragkedja för att ha mina småslantar i, den blev inte alls fin :/ Det måste vara mycket knåp att göra sådana börsar,de är jättesnygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att du har ett litet paket påväg då Helena! ;)

   Radera
 3. Håhåjaja så mycket fina! Min från Ordning & reda håller, efter ett par slitiga loppissäsonger, på att gå sönder och jag har letat massor efter en med "bygel" eller vad man säger om den där metallbågen som man öppnar och stänger med.
  Är dina förstärkta eller fodrade på något vis så att de står ut med massa kort, lappar, mynt och mobil? I så fall har du en framtida kund i mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket! Nästan alla mina dubbelbörsar är förstärkta så att dom ska hålla formen, även vissa av dom små. Själv har jag just alla dom sakerna i min börs som du nämner. Det blir faktiskt mera av en liten väska, som rymmer det viktigaste. :)

   Radera