måndag 12 september 2011

Landskap


Jag köper alla mina tyger på loppisar och auktioner. Ibland får jag även tyger av bekanta. Jag hade en vän på besök i helgen som blev förtjust i en av mina börsar och när jag påminde henne om att jag fått tyget av henne för sisodär 8 år sedan skrattade hon gott och väl.

Tyget på ovanstående necessär har jag förstått är rätt så nytt men det är fint ändå. Är ju svag för grönt så det faller sig ganska naturligt.

måndag 5 september 2011

Ny modell.

Jag väntar fortfarande på mina spännen att anlända sitt nya hem och så länge får jag presentera en ny prototyp under konstruktion. Tanken är att man skall kunna använda kreationen som glasögonfodral. Vi får se om det blir en keeper.

fredag 2 september 2011

En rosenkrans.


Nu har jag äntligen valt namnetiketter eller lappar till mina börsar och necessärer och det var ju en smärre pärs! Som så mycket annat dagens konsumtionssamhälle finns det inte bara en eller två ställen att välja på, utan en mängd. Visserligen kan det vara bra, men jag blir mest förvirrad och känner att onödig tid förbrukas framför datorn i internetdjungeln. Men nu har jag i alla fall hittat två alternativ som ska kunna passa alla färgsprakande börsar. Mer av dem får ni se i framtiden när dom anländer med posten.

Så länge får jag bjuda på en av mina necessärer. Rosenkrans på svart botten. Blir en fin kontrast tycker jag.